Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Zbog neopreznog okretanja automobilom skliznuo u kanal, vozač (48) se uspio spasiti

U derivacijski kanal HE Dubrava nedaleko od Svete Marija jučer je automobilom zbog neopreznog sretanja skliznuo 48-godišnji vozač koji se spasio i doplivao do obale, dok je automobil potonuo.

Kako je izvijestila danas Policijska uprava međimurske, jučer oko 17:30 sati 48-godišnjak je tijekom okretanja prednjim dijelom automobila približio se samom rubu nasipa nakon čega je došlo do nekontroliranog klizanja vozila niz nasip u derivacijski kanal, a potom je automobil potonuo. Na sreću, vozač se uspio neozlijeđen izvući iz vozila te doplivati do obale.

Mjesto događaja osigurali su pripadnici DVD-a Sveta Marija, automobil će danas izvući pripadnici JVP Čakovec.

Tijekom opisanog događaja nije došlo do onečišćenja vode u derivacijskom kanalu.

Dvojica mladića počinila krađu u pokušaju

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 19-godišnjak i 26- godišnjak, obojica sa šireg područja općine Mala Subotica, počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Oni su u utorak, 29. kolovoza u večernjim satima provalili u obiteljsku kuću, vlasništvo 57-godišnjakinje te u jednoj od prostorija ispreturali stvari, ali nisu ništa ukrali. Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe u pokušaju, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.