Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Policija u Prelogu zaustavila 46-godišnjaka u tehnički neispravnom autu i bez vozačke, odbio testiranje na droge

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

U nadzoru cestovnog prometa u Prelogu u Ulici Vladimira Nazora jučer oko 7:40 sati policija je zaustavila automobil na kojem nije bilo registarskih oznaka i kojim je upravljao 46-godišnjak bez vozačke dozvole, dok je 28-godišnja suvozačica policijskim službenicima predala je smotuljak marihuane.

Provjerom putem evidencije registracije vozila i prometnih isprava policijski službenici utvrdili su da 46-godišnjak vozi automobil kojem je na izvanrednom tehničkom pregledu utvrđena tehnička neispravnost. Ujedno, utvrdili su i da nema vozačku dozvolu, a odbio je podvrgnuti se ispitivanju prisutnosti droga u organizmu.

Na poziv policijskih službenika 28-godišnja suvozačica je predala smotuljak ispunjen drogom marihuanom ukupne mase 1,8 grama. Protiv okrivljene zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu.

“Vozač je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama sankcioniran novčanom kaznom u ukupnom iznosu od 2900 eura.”, zaključuje policija u priopćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.