Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Zatvaraju se granični prijelazi Banfi, Preseka i Sveti Martin na Muri

Granični prijelaz Goričan, (Foto: Studio M)

GP Goričan (Foto: Studio M)

Nakon što je ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske Davor Božinović jutros na konferenciji za medija Ncionalnog stožera civilne zaštite najavio zatvaranje 27 grničnih prijelaza sa Slovenijom, poznato je o kojim se prijelazima radi, a tri su na području Međimurske županije.

Od ponoći će za sav promet biti zatvoreni stlani granični prijelazi za pogranični promet Banfi, Preseka i Sveti Martin na Muri. Mole se građani koji moraju putovati iz opravdanih i nužnih razloga da koriste druge granične prijelaze s Republikom Slovenijom, kažu iz Policijske uprave međimurske.

Podsjetimo da je od danas svoje granice za strane državljane (putnike) zatvorila Mađarska, dok se teretni promet odvija rednovnim putem.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.