Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Zastoj na graničnom prijelazu Goričan, kamioni čekaju do sat vremena

Granični prijelaz Goričan, (Foto: Studio M)

GP Goričan (Foto: Studio M)

Proteklog dana na cestama Međimurske županije nije bilo prometnih nesreća, doznajemo iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave međimurske.

Promet na našim cestama je srednjeg intenziteta, a uobičajeno pojačan na relaciji Čakovec – Varaždin, no bez zastoja ili posebnih ograničenja.

Na Graničnom prijelazu Goričan II (Letenje), na kamionskom izlasku iz Hrvatske u Mađarsku čeka se do sat vremena, kažu u OKC-u. Na ostalim se graničnim prijelazima odvija bez čekanja za prijelaz iz državne granice.

U Crnoj listi od 13:05 sat donosimo detaljnije izvješće za minuli vikend.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.