Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Zasađeno stotinjak novih stabala na području Čakovca

Na tri lokacije u Čakovcu ovih je dana zasađeno ili zamijenjeno stotinjak novih stabala.

U Sajmišnoj ulici, na zelenoj površini uz pješačku i biciklističku stazu, niknuo je novi drvored s ukupno 56 stabala crne johe. Sa zapadne strane dječjeg igrališta  u Ulici Rudolfa Horvata zasađeno je 21 stablo crne johe te još tri stabla iste vrste na samom igralištu sa sjeverne strane. Kako je prošlogodišnja sadnja stabala uz južnu čakovečku obilaznicu sada zahtijevala određene popravke i dopune, na toj je lokaciji od sada novih 15 crnih joha, zatim pet stabala spiralne vrbe, dvije žalosne vrbe i dva jablana.

drvo3

Zajednički je to projekt Grada i GKP Čakom kroz akciju Zasadi i ti jedno stablo, koja je pokrenuta prošle godine, a odazvali su seb brojni građani. Zbog epidemiološke situacije, akcija nije održana ove godine, no dozvole li prilike iduće godine, ponovno će biti uključeni i građani. Sadnju stabala u Sajmišnoj ulici obišli su i predstavnici Grada.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.