Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Zaprešić Boysi imaju novu pjesmu za obranu svjetskog srebra

Zaprešić Boys, Foto: PR

Zaprešić Boysi ni ovog puta nisu razočarali navijače hrvatske nogometne reprezentacije. Na putu obrane svjetskog srebra Vatrene će bodriti uz navijačku pjesmu naslova ‘Jutrom kad se budim’.

Pjesma govori o neizmjernoj ljubavi grupe prema svojoj domovini kao sve njihove pjesme u sebi nosi snažnu emotivnu poruku.

Uz pjesmu snimljen je i spot na brojnim lokacijama diljem Zagreba, a radnja prati mladog čovjeka koji se sprema na odlazak iz Hrvatske u potrazi za boljim životom. Putem do kolodvora on evocira uspomene i sve ono što ga veže za Domovinu te se odlučuje na ostanak u svojoj zemlji, nalazeći u toj odluci bolju opciju za sebe. Paralelno uz priču pojavljuju se i Zaprešić Boysi.

Tekst pjesme napisao je Marko Novosel, autor glazbe je Natko Smoljan, a za aranžman je zaslužan Bojan Šalamon – Shalla.

Hoće li pjesma upisati na listu navijačkih hitova poput prethodne uspješnice ‘Igraj moja Hrvatska’, procijenite sami:

YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.