STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Zaprešić Boys: Nebo boje Dinama

Zaprešić Boys
Grupa Zaprešić Boys, nakon povijesnog plasmana zagrebačkog Dinama u četvrtfinale Europske lige, predstavila je novi singl “Nebo boje Dinama”!

Ako se pitate kako su dečki,u svega par dana od veličanstvene pobjede nogometaša, uspjeli snimiti novi singl, odgovor leži u činjenici da pjesma “čuči”u njihovoj radionici skoro dvije godine, a ovaj povijesni rezultat bio je pravi trenutak da napokon ugleda i svijetlo dana.

Pjesmu potpisuje već standardni tim autora grupe: Bojan Šalamon – Shalla kao aranžer, Ante Pecotić kao autor glazbe te Marko Novosel kao autor teksta.

Nije tajna da je grupa nastala na temeljima pripadnosti navijačkoj skupini Bad Blue Boys i da je Dinamo njihova prva ljubav koju su živjeli kroz navijački život više od 20 godina. No, malo je poznato da je puno pjesama, onih navijačkih s tribine, došlo iz pera Zaprešić Boysa dok su bili aktivni navijači. Članovi grupe, sad već ljudi u 40-ima sa svojim obiteljima i obvezama, nisu više toliko aktivni na tribinama, ali ljubav prema Dinamu je uvijek tu i ona s vremenom ne blijedi.

Upravo iz tog razloga u pjesmi pjevaju o tome što im i koliko znači Dinamo.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More