Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Zajednica sportskih udruga grada Preloga organizirala prvo izvanredno darivanje krvi

Zajednica sportskih udruga grada Preloga u ovogodišnje je aktivnosti krenula pružanjem podrške Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec – ogranak Prelog u prikupljanju potrebitih doza krvi izvanrednom akcijom koja je danas održana u Prelogu.

Predsjednik Zajednice Dejan Naranđa:

Pristupilo je dvadesetak darivatelja, iako redovne akcije u Prelogu polučuju veći odaziv, no ‘danak’ uzimaju i sezonske bolesti.

Akciju je vodio dr. Milan Petković: 

I svaka je vrlo bitna jer nekome može spasiti život. Potrebe krvnih grupa mijenjaju se iz dana u dan, kaže dr. Petković:

Novu akciju GDCK Čakovec provodi sutra (srrijeda) od 11 do 17 sati u svom centru Prinos u Čakovcu.

Preloški sportaši i svi koji se danas nisu stigli uključiti u akciju, priliku imaju već u četvrtak kada će u Prelogu biti održana redovna akcija.

Fotografije s današnjeg darivanja krvi:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.