Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Zagrebaši krenuli s pripremama za novu sezonu

PPD Zagreb, početak priprema za sezonu 2021-22 / Foto: RK Zagreb
Rukometaši PPD Zagreba počeli su pripreme u sezoni u kojoj će glavni cilj, uz osvajanje domaćih naslova, biti prolazak u doigravanje Lige prvaka.

Trener Ivica Obrvan na raspolaganju ima 23 igrača, a momčad je pojačana dobro poznatim imenima hrvatskog rukometa, Jakovom GojunomŽeljkom MusomSandrom ObranovićemFilipom Ivićem i Ivanom Čupićem. U skupini Lige prvaka igrat će s Pick Szegedom, Kielom, Aalborgom, Vardarom, Meshkovom, Montpellierom i Elverumom. Liga prvaka počinje 15. rujna.

Prvi trenung odradili su u Kutiji šibica, a do kraja tjedna ih očekuju  liječnički pregledi nakon kojih se kreće na visinske pripreme na Vlašić, u trajanju od 12 dana.

Vratari: Filip Ivić, Dino Slavić
Krila: Ivan Čupić, David Mandić, Valentino Ravnić, Davor Ćavar, Vlado Matanović, Filip Perić
Lijevi vanjski: Jakov Gojun (obrambeni specijalist), Matej Hrstić, Zvonimir Srna, Edin Klis, (Sandro Obranović)
Srednji vanjski: Sandro Obranović, Filip Vistorop, Luka Mrakovčić, Karpo Sirotić
Desni vanjski: Luka Lovre Klarica, Csaba Leimeter
Pivoti: Željko Musa, Marin Šipić, Nikola Grahovac, Adin Faljić, Dominik Gal

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.