STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Zagreb Advent Run u prosincu trči za žene oboljele od raka

Foto: Press materijal

Humanitarna i kostimirana utrka kojoj se rado pridružuju brojni međimurski trkači, Zagreb Advent Run, vraća se na ulice adventski ukrašene metropole!

Utrka će biti održana u nedjelju, 12. prosinca. Start točno u podne ispred hotela The Westin – čulo se danas u našem informativnom programu.

I ovo šesto izdanje utrke imat će humanitarni karakter. Dio uplaćene kotizacije bit će donirano Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same, koja će ih  iskoristiti za svoj projekt „Nisi sama, ideš s nama“, u sklopu kojeg osiguravaju besplatan prijevoz ženama oboljelih od raka na kemoterapije.

Zagreb Advent Run promovira pozitivne životne navike te poticanje fizičke aktivnosti. S tim ciljem pokrenuta je i kampanja #onoštomepokreće. Pridružiti se možete na društvenim mrežama koristeći hashtag, a dijeleći pozitivan sadržaj i trenutke koji vas pokreću kako biste motivirali druge.

U pet godina Zagreb Advent Run istrčalo je više od 8,5 tisuća sudionika. Prijava za ovogodišnje izdanje otvorena je na službenim internetskim stranicama utrke.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More