Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Vozačica (60) osumnjičena za izazivanje prometne nesreće

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Vozačica (60) osumnjičena je za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nakon što je automobilom na pješakom prijelazu naletjela na 70-godišnjakinju i tešku ju ozlijedila.

Kako je objavila Policijska uprava međimurska, prometna nesreća dogodila se u četvrtak, 23. studenog oko 12:30 sati u Čakovcu u Ulici Ivana Mažuranića. Osumnjičena vozačica pješačkom prijelazu nije se približavala sigurnosnom brzinom te je naletjela na 70-godišnju ženu koja je prelazila kolnik preko obilježenog prijelaza.

Ozlijeđena pješakinja vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Na temelju zaprimljene prijave ozljeda Županijske bolnice Čakovec te provedenim kriminalističkim istraživanjem PUM je utvrdila da je 60-godišnjakinja počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i protiv nje bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.