Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Vozačica (56) poginula pri slijetanju s ceste, muškarac je pokušao reanimirati

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

U prometnoj nesreći koja se jučer iz a 22 sata dogodila u Železnoj Gori kod raskrižja županijske ceste broj 2004 i Sportske ulice naselja Toplice Sveti Martin, smrtno je stradala 56-godišnja vozačica, objavila je Policijska uprava međimurska.

Dolaskom do raskrižja sa Sportskom ulicom vozačica je automobilom sišla na travnatu površinu te sletjela u kanal. Na prometnu nesreću naišao je 66-godišnji muškarac koji je vozačicu pronašao u odvodnom kanalu kraj otvorenih suvozačevih vrata, izvukao iz vode te ju pokušao reanimirati. Dolaskom na mjesto događa pružanje pomoći preuzeli su djelatnici hitne medicine te je nešto kasnije, dežurni liječnik konstatirao smrt vozačice, navode u policijskom priopćenju.

Zamjenska općinska državna odvjetnica naložila je obdukciju tijela stradale vozačice.

Policija je preuzela vozilo (Honda Jazz) na kojem će biti obavljen izvanredni tehnički pregled.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.