Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Vozač (55) u Novom Marofu prijepodne napuhao 2,33 promila

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Na području Policijske uprave međimurske proteklog dana jedna prometna dogodila se u Čakovcu, a ozlijeđenih nije bilo. Varaždinska policija proteklog dana privela je dva vozača zbog vožnje u alkoholiziranom stanju.

Na državnoj cesti D-13 u Novom Marof policija je u 9:30 zaustavila automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2,33 promila vozio 55-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja prveden je u Policijsku postaju Novi Marof.

U 16.40 sati u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, policijski službenici zaustavili su automobil 35-godišnjaka koji je bio pod utjecajem alkohola od 1.16 promila. Zbog sumnje da će nastaviti vožnju priveden je u Policijsku postaju Varaždin.

Do kraja tjedna sve policijske uprave na području Hrvatske provode pojačni nadozr brzine. Akcija je koja usklađena s onima Europske unije za ovu godinu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.