STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

‘VOLIM ŽIVOT, VOLIM NOGOMET’ U subotu u Domašincu 3. memorijalni Petrov turnir

Pod sloganom “Volim život, volim nogomet” ove subote u organizaciji ŠN Dinamo Zelenko u Domašincu će biti održan 3. memorijalni Petrov turnir.

Sudjelovat će šest ekipa: ŠN Sloga, ŠN Općine Mala Subotica, ŠN Međimurec – Sloboda, ŠN Nogometaš 13, ŠN Rudar i ŠN Dinamo-Zelenko. Otvorenje turnira bit će u 10 sati, a proglašenje najboljih oko 12:30 sati, nakon čega će posjetiti Petra na njegovom vječnom počivalištu.

Petar Bedić Marić bio je član ŠN Dinamo-Zelenko sve do siječnja 2019. godina kada je njegov mladi život ugasila iznenadna i teška bolest. Do prvog lošeg nalaza i dijagnoze, a u listopadu 2017. godine ponosno je odigrao zadnju utakmicu na terenu svog kluba u Domašincu, a protiv Sloge koja je i pobjednik prva dva memorijala.

Petrov turnir financijski podržavaju Općine Domašinec i župana Matije Posavca te mnogi sponzori, NK Dinamo Domašinec, prijatelji i obitelj koji će osigrati okrijepu i dodatne aktivnosti za najmlađe.

– Pod sloganom ‘Volim život, volim nogomet’ pozivamo vas da nam se pridružite kako bismo u Petrovo ime zaigrali najdraži nam sport, postigli koji gol, a posebno navijali za našu djecu, jer oni su naša budućnost, a upravo su ovakvi događaji bili Petrova najveća sreća i radost. Vrijeme provedeno s djetetom je najdragocjenije vrijeme, a ako ujedno potičemo sportske aktivnosti, radost i korist je tim veća. Vidimo se u subotu, dobrodošli ste nam svi, i veliki i mali. – poručili su iz ŠN Dinamo Zelenko.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.