STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Vincetić uoči BSK: Bit će teško nakon pauze, ali uvjeren sam da ćemo pobijediti

Goran Vincetić / ilustracija
Nogometaši Međimurja danas se vraćaju natjecanju nakon pauze zbog koronavirusa. U utakmici 14. kola na stadionu Mladosti u Čakovcu ugostit će BSK.

 Susret je za našu Zonu sporta najavio trener domaćih Goran Vincetić.

– Utakmice će sigurno biti jako zanimljiva, ali i teška za nas jer se vraćamo nakon 10-15 dana, koliko smo pauzirali zbog koronavirusa, pa ne znam u kakvom smo točno ritmu.  BSK je jedna stvarno kvalitetna ekipa, ima jako kvalitetne igrače. Uvjeren sam da ćemo pobijediti, ali da će biti lako, sigurno neće. Vjerujem da utakmicu možemo završiti povoljnim rezultatom, a jedini povoljan rezultat je pobjeda. – najavio je trener Međimurja.

Utakmica se igra u 17 sati, bez prisutnosti gledatelja.

Na ljestvici, Međimurje je na 4. mjestu s 22 boda, koliko ispred njih ima i Opatija, na drugom je Osijek s 23 boda, a vrh drži Hrvatski dragovoljac s 26 bodova. BSK je 16. s 11 bodova, isto toliko ima i 15. Orijent 1919. Na začelju drugoligaške ljestvice su Solin s 10 i Junak sa 8 bodova.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More