STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Vikend na prometnicama: S 1,52 promila izazvala prometnu nesreću

Foto: Studio M
Proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se tri prometne nesreće. U frontalnom sudaru između Štefanca i Čakovca smrtno je stradala 41-godišnja vozačica.

Unesrećena žena osma je žrtva na našim prometnicama u ovoj godini.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se šest prometnih nesreća, a lakše je ozlijeđena vozačica starosti 21 godinu.

Ona je u petak oko 16 sati na državnoj cesti između Lepoglave i Bednje u oštrom zavoju naletjela na automobil kojim je 37-godišnjakinja usporila jer je iz suprotnog smjera naišlo osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.52 promila upravljala 23-godišnjakinja, a koja je vozilom prešla na suprotnu stanu kolnika. Ozlijeđenoj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a težina ozljeda nije poznata.

Za vrijeme pojačanog nadzora tijekom vikenda varaždinska policija je utvrdila 109 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Deset vozača zatečeno je pod utjecajem alkohola, a najveća koncentracija iznosila je 1,56 promila, a 39 je bilo prekršaja vožnje nepropisnom brzinom, pri čemu je najveća iznosila 119 km/h.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.