Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Vikend na prometnicama: Ozlijeđena dva biciklista, 19-godišnjak napuhao 2,41 promil

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Proteklog vikenda dogodilo na međimurskim prometnicama dogodilo se osam prometnih nesreća, a lakše su ozlijeđena dva biciklista.


U Hlapičini je jučer automobil udario u biciklista, a vozač je pobjegao s mjesta događaja te policija za njim traga, doznajemo jutros iz Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave međimurske.

Od sudionika nesreća, dva vozača bila su pod utjecajem alkohola, a najveću koncentraciju imao je 19-godišnjak od 2,41 promila. Skrivio je prometnu nesreću u subotu oko 1 sat i 30 minuta u Podturnu u Ulici Vladimira Nazora.

Na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se sedam prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama. U pojačanoj vikend kontroli policija je utvrdila 197 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, do čega 65 nepropisne brzine, a 27 vožnje pod utjecajem alkohola.

Najviša utvrđena koncentracija alkohola iznosila je 2,29 promila, dok najviša utvrđena nepropisna brzina 118 km/h.

U subotu u 15.15 sati u Ledincu 37-godišnja vozačica zbog neprilagođene brzine automobilom je sletjela u cestovni jarak. Vozačica je ozlijeđena, a medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj bolnici.

Jučer oko 3.40 sati u mjestu Butkovec 37-godišnjak vozio je s 1,48 promila alkohola u krvi, a ulaskom u oštri zavoj sišao automobilom sletio s kolnika. Ozlijeđen je 62-godišnji putnik, a medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj bolnici.

Jučer u 4.15 sati u ulici Frana Galovića u Ludbregu policija je zaustavila automobil kojim je vozio 34-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,44 promila. Priveden je u policiju i smješten do otrježnjenja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.