Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

(VIDEO) Zvonimir Dravec: Ja i pajdaš

‘Ja i pajdaš’ naslov je autorske pjesme Zvonimira Dravca koju je premijerno izveo na 19. festivalu Kre Mure i Drove
Zvonimir Dravec na 19. festivalu Kre Mure i Drove (2022) s pjesmom 'Ja i pajdaš'
Zvonimir Dravec na 19. festivalu Kre Mure i Drove (2022.) s pjesmom ‘Ja i pajdaš’

Spajaju naše reke pesmu, ljubav, ribiče, s štere im god strane bili, a navčili smo se z letima da nam to najbolje v pesmu pretoče oni koji su im obalama najbliže.

Kroz životnu priču o dva pajdaša i dve strane Mure, kroz svoju je autorsku pjesmu spopeval poznati međimurski glazbenik i Kotoripčanin Zvonimir Dravec.

Ja i pajdaš’ naslov je njegove autorske pjesme koju je premijerno izveo na 19. festivalu Kre Mure i Drove održanom početkom rujna prošle godine u Prelogu. Za glazbu i aranžman zaslužan je prof. Branko Krušec. 

Jedna je to od ukupno 16 novih autorskih pjesama na kajkavskom narječju koje su premijerno publici, ljubiteljima i podupirateljima domače reči, predstavljene u ispunjenom Domu kulture grada Preloga. Soliste je pratio festivalski orkestar Frikovi.

Poslušajte pjesmu ‘Ja i pajdaš’ Zvonimira Dravca s festivala Kre Mure i Drove:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.