Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO: Male maškare rasplesale i raspjevale Malu Suboticu

Maškare Mala Subotica, 1.3.2022.

Iako je zbog epidemioloških mjera i ove godine izostao tradicionalni Sobočki fašjek, za veselje pod maskama u Maloj Subotici pobrinuo se Dječji vrtić Potočnica.

Mala fašjenska povorka prošetala je jutros od vrtića do središnjeg trga gdje ih je dočekao načelnik Valentino Škvorc. Pjesmom i plesom mališani su rasplesali Malu Suboticu.

 

Kako je ranije u našem programu najavio načelnik, Općina nije mogla ispuniti zahtjeve koje bi trebala prema aktualnim epidemiološkim mjerama kako bi održala tradicionalni Sobočki fašjek, no pobrinuli su se da trenutak veselja ipak ne bude uskraćen i najmlađima.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.