Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

VIDEO: LET 3 predstavili spot za MAMU ŠČ!

LET 3 - Mama ŠČ! / Foto: Franko Kelam

LET 3 - Mama ŠČ! / Foto: Franko Kelam

Pjesma ‘Mama ŠČ!’, kojom će Let 3 ove godine Hrvatsku predstavljati u Liverpoolu na izboru za pjesmu Eurosonga dobila je i svoje video izdanje.

Videospot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

‘’Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove Mama ŠČ! i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj istog je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot produkcije Radislav Jovanov – Gonzo koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak.’’ – kaže o spotu frontmen grupe Zoran Prodanović Prlja.

Sam redatelj o spotu je istaknuo:  ‘’Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyu Kubricku!”.

Pogledajte spot:
YouTube player

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.