Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

VIDEO: Hrvatski vatrogasci nakon otvaranja Olimpijade zapjevali ‘Moja domovina’

Na atletskom stadionu Kladivar u Celju rano jutros počela su natjecanja Vatrogasne Olimpijade, a službeno otvorenje održano je jučer paljenjem olimpijskog plamena i mimohodom sudionika.

Mimohod sudionika odraslih, a potom i mladeži otvorile su Austrija i Bugarska, nakon njih hrvatska reprezentacija, a slijedile su Češka, Finska, Francuska, Njemačka, Mađarska, Italija, Luksemburg, Poljska, Portugal, Rumunjska, Srbija, … istim redom potom su slijedile ekipe odraslih iz svih država sudionica Olimpijade.

Među više od 2000 sudionika  za naslov najboljih pod hrvatskom zastavom borit će se u četiri ekipe iz Međimurske županije.

FOTO | Kobre u odličnom raspoloženju u Celju odradile prvi trening pred Olimpijadu

Otvaranje Olimpijade na stadionu Kladivar:

Celjem se nakon otvaranja orila hrvatska pjesma:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.