Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

VIDEO, FOTO | Puhački orkestar grada Preloga oduševio božićno-novogodišnjim koncertom

Puhački orkestar grada Preloga jučer je održao svoj tradicionalni božićno-novogodišnji koncert.

Na blagdan Sveta tri kralja preloški orkestar koji čini 40 mladih glazbenika pod vodstvom prof. Jelene Škvorc blagdanskim programom oduševio je mnogobrojnu publiku u Domu kulture grada Preloga.

Puhački orkestar grada Preloga u ožujku će obilježiti svoje prvo desetljeće. Stasali su pod vodstvom prof. Igora Hrusteka koji je dirigentsku palicu predao prošle godine, a sinoć im je čestitao na odličnom koncertu.

Gosti koncerta bili su Ženska vokalne skupine Pučpuljike, a pratili su ih Daniel Mario Novak na klaviru i Krunoslav Lajtman na saksofonu.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.