Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

VIDEO/FOTO | Kobrama doček za pamćenje za kraj olimpijskog puta

Palinovec je u nedjelju veselo i ponosno dočekao svoje vatrogasne olimpijke – ekipu Kobre DVD-a Palinovec!

Kobre su kao dio hrvatske reprezentacije prošlog tjedna nastupile na Vatrogasnoj olimpijadu u Celju gdje su u svojoj kategoriji osvojile odlično peto mjesto. Palinovčanke koje vodi Ivan Petar Sprak već su plasmanom na Olimpijadu ostvarile povijesni rezultat svog društva.

U odlučujućem nastupu, na stadionu Kladivar, briljirale su na vježbi, a tek mala pogreška u štafeti bila je dovoljna da im izmakne pehar. Ali, naše su vatrogaskinje pete na svijetu što nije zanemariv rezultat, ne samo za DVD Palinovec, već i za međimursko, ali i hrvatsko vatrogastvo.

Kobre su još jednom pokazale kako se punim srcem bori za svoj DVD, a ovog puta i za svoju zemlju. Njihovi navijači dobro to znaju, zato su ih dočekali spektakularno – vodenim špalirom, bengalkama i vatrogasnom tortom, a pjesma se tijekom cijelog poslijepodneva orila poljnovskim ulicama.

>>> FOTOGALERIJA | Doček vatrogasnih olimpijaca u Čakovcu: Kruna odricanja, godine vježbanja i zajedništva

Njihove junakinje uzvratile su im pjesmom. Kako je bilo iz njihovog kuta pogledajte u videu:

Povijesni uspjeh vatrogaskinja DVD-a Palinovec rezultat je o koji  ćemo još rezimirati u danima koji su pred nama.

Uz prve izjave nakon dočeka koje možete čuti u našem informativnom programu, u nastavku pogledajte veliku fotogaleriju:

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.