Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

David Temelkov sa skopskih ulica: Svijet se promijenio

Aktualni hit Davida Temelkova kojim se obožavateljima i publici predstavio u novom, energičnijem, izdanju, dobio je i svoj video spot.

‘Svijet se promijenio’ pjesma Miroslava Rusa, kojom je makedonski pjevač ušao na funky scenu nosi posebnu poruku, ispričanu kroz zanimljivu priču, zabilježenu kamerama na ulicama makedonske prijestolnice, Skoplja. Autorski pečat Miroslava Rusa, koji potpisuje glazbu i tekst, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom i Mihaelom Blumom aranžman, prepoznatljiv je i na ovoj pjesmi.

YouTube player

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.