Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Verglašu Srećku Dragišiću posthumno nagrada za životno djelo

Srećko Verglaš, Foto: Grad Varaždin

Srećko Verglaš, Foto: Grad Varaždin

Varaždinski verglaš Srećko Dragišić posthumno je dobitnik nagrade za životno djelo u akciji Čovjek – ključ uspjeha u turizmu koju tradicionalno dodjeljuje Turistička zajednica grada Varaždina.

Uz Stari grad, vijećnicu, purgare i Špancirfest, ‘verglaš’ Srećko Dragišić postao je simbol grada, a sa suprugom Vanesom i utjelovio duh Varaždina.

Kulturne i prirodne atrakcije temelj su privlačnosti destinacija, dok ova nagrada skreće pažnju na ljudskost kao najvažniju vrijednost u turizmu. Od turističkih djelatnika i ugostiteljstva do sigurnosti.

Priznanja su dodijeljena u još 11 kategorija. Prvi put u kategoriji ‘Vatrogasac’, a laureat je Sebastijan Cikač iz Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Laureati su još: agencijski djelatnik Martin Gustinčić, turistički vodič Olivera Petrović, recepcijski djelatnik Igor Martinjak, konobar Rajko Zuber, kuhar Marin Sambolek, djelatnica hotelskog domaćinstva Mirjana Vrbanec Trtinjak, privatni iznajmljivač Krunoslav Ratkajec, policijski službenik Davor Petrić, djelatnik u hortikulturnom uređenju Marijan Majhen, djelatnik na poslovima čišćenja i održavanja javnih površina Željko Petak.

Čovjek - ključ uspjeha u turizmu, Varaždinu 2021
Dodjela nagrada Čovjek – ključ uspjeha u turizmu (2021)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.