Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Varaždinska policija uhitila osumnjičenog za ubojstvo žene u Ivancu

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Zbog sumnje u ubojstvo 70-godišnje žene u Ivancu, varaždinska policija privela je 49-godišnjeg muškaraca, priopćeno je iz PUV.

Podsjetimo da je tijelo žene pronađeno 12. ožujka u stanu u Ivancu, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku priveden je 49-godišnji muškarac.

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem i provedenom obdukcijom utvrđeno je da joj je navedeni nanio višestruke ozlijede po glavi i tijelu uslijed kojih je preminula. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Teško ubojstvo, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske., navode u priopćenju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.