Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Vabec i dalje na čelu KOP-a Čakovec

Ivan Vabec (74) i u sljedećem mandatu bit će na čelu Kluba odbojke na pijesku Čakovec. Novi mandat potvrđen mu je na redovnoj izbornoj sjednici kluba koja je održana protekle srijede.

Na sjednici su izabrani i članovi Upravnog odbora: Ines Mošmondor, Miodrag Novosel, Denis Filo i Josip Hranilović.

Uz izbor rukovodstva napravljen je osvrt na prošlu sezonu, ali i najavljeni planovi za ovu u kojoj će klub slaviti 20 godina djelovanja. Jubilej se nadaju da će obilježiti i obnovljenom infrastrukturom na pješčanim igralištima u sklopu gradskih bazena Marija Ružić.

Čakovečki klub u nadolazećoj sezoni bit će domaćin završnice Prve hrvatske lige odbojke na pijesku. U Gradu Zrinskih tako će se igrati zadnjih šest kola najvišeg nacionalnog ranga, a bit će održana i svečanost proglašenja pobjednika.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.