Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao benzinsku postaju u Čakovcu

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Na međimurskim cestama proteklog dana nije bilo prometnih nesreća, a međimurska policija u potrazi je za nepoznatim počiniteljem koji je noćas na bezinskoj postaji u Čakovcu počinio razbojništvo.

Kako je izvijestila PUM, noćas nešto poslije 3 sata u Čakovcu na benzinskoj postaji u Zrinsko-frankonaskoj ulici, nepoznati počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem zatražio je od zaposlenika novac. Nakon što su mu predali novac, počinitelj se udaljio s mjesta događaja. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva podnijet će se kaznena prijava.

18-godišnjak zbog krađe završio u pritvoru

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja općine Petrijanec (Varaždinska županija). Utvrđeno je kako je osumnjičeni 27. svibnja ove godine u Čakovcu, s prodajnih polica u trgovinu u Obtničkoj ulici, ukrao nekoliko parfema vrijednosti oko 170 eura.

Protiv 18-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Jučer , 13. lipnja u poslijepodnevnim satima u Čakovcu, na livadi u Ulici Milke Trnine, nepoznati počinitelj iz otključanog kombija, čakovečkih registarskih oznaka, ukrao je torbicu u kojoj se nalazio novac, mobitel te druge stvari. Materijalnu štetu 69-godišnji vlasnik procijenio je na oko 500 eura. Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe podnijet će se kaznena prijava.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.