Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Uz obalu Drave kod Hrženice pronađen leš nepoznate osobe

Foto: HGSS

Foto: HGSS

Oko 11:15 sati u mjestu Hrženica uz desnu obalu rijeke Drave 200 metara nizvodno od mosta u vodi je pronađen leš nepoznate osobe, javlja Policijska uprava varaždinska.

Na mjestu događaja su HGSS, vatrogasci i policija, a u tijeku je očevid, priopćila je policija.

– Tijelo je uočio lokalni ribar i odmah obavijestio policiju. Tijekom intenzivne potrage ranijih dana, nedaleko od lokacije pronalaska tijela reagirao je potražni pas, a dno su dodatno pretraživali i ronioci. Pretpostavlja se, kako se radi o nestaloj muškoj osobi za kojom se tragalo šest dana, objavio je HGSS na svojim službenim stanicama.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.