Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Uz 100. obljetnicu DVD-a Savska Ves otvoren novi društveni i vatrogasni dom, svečanosti nazočila i ministrica

Nakon dugo čekanja Savska Ves dobila je jedan od najljepših vatrogasnih, ali i društvenih domova u našem kraju, a otvorenje je održano u subotu uz 100. obljetnicu lokalnog dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Investicija vrijednu više od 851 tisuću eura s 80 sufinancirana je bespovratnim sredstvima iz fonda za ruralni razvoj, a svečanosti otvaranja nazočila je i ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Nazočnima se na svečanosti obratio i međimurski župan Matija Posavec.

Dom su puštanjem balona otvorili članovi podmatka DVD-a Savska Ves: Eva Vurušić, Ria Posavec, Jakov Jalšovec, Marsel Mlinarić, Ivana Subotić, Mauro Mlinarić i Luka Košćak. Svečanost otvaranja slijedila je svečanost proslave 100. obljetnice DVD-a Savska Ves.

Više donosimo u informativnom programu, a u nastavku pogledajte našu fotogaleriju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.