Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Utvrđen uzrok požara u Pretetincu, još uvijek se ne zna identitet mrtve osobe

Vatra / Foto: ilustracija

Foto: ilustracija

Kvar na električnom potrošaču uzrok je požara u ljetnoj kuhinji u Pretetincu u kojem je u četvrtak, 28. travanja jedna osoba smrtno stradala.

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, danas je u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara i eksploziva izvršen očevid kojim je utvrđeno da se požar dogodio zbog kvara na na električnom potrošaču koji se zapalio, a požar se proširio na ostatak objekta. Unutrašnjost je u potpunosti izgorjela, a jedna osoba, čiji identitet još nije utvrđen, smrtno je stradala.

Podsjetimo da se požar dogodio u četvrtak, 28. travanja oko 19:30 sati. Ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Pretetinec.

O događaju će se izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.