STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

UTRKA MURŠČAK: Privemeno zatvaranje cesta u Domašincu i Turčišću

Ove nedjelje ulicama Domašinca i Turčišća trčat će se 2. po redu utrka Murščak u organizaciji NK Dinamo Domašinec i u suradnji s AK Međimurje te pod pokroviteljstom Općine Domašinec.


Start i cilj utrke bit će kod sportske dvorane NK Dinamo u Domašincu.

Start za obje utrke, na 12km i 4,5 km, počet će u 9 sati, a za vrijeme trajanja utrke bit će zatvorene neke od prometnica. Uz međimurske trkače i trkačice, sudjelovat će i natjecatelji iz županija sjeverozapadne Hrvatske i inozemstva. Dionice od 100m i 300 m trčat će djeca, sa startom u 8:30 sati.

Utrka na 12 km kreće od dvorane, ulicom Martina Pušteka, Glavnom do zvonika te u ulicu Vladimira Nazora. Ulice će biti djelomično zatvorene od 9 do 9.15 sati.

Na raskrižju Vladimira Nazora i Stjepana Mezge trkači će skrenuti desno u polje, u Podol, a vraćat će se u Domašinec Glavnom ulicom kod Drvarijuma. Glavnom ulicom se trči do skretanja u ulicu Marka Kovača, nastavlja do OŠ Domašinec i prema cilju. Ove ulice će biti zatvorene od oko 9.30 do 10.30 sati, a promet će biti otvoren nakon što prođe i posljednji trkač.

Kraća dionica od 4,5 km trkače, ali i hodače, vodit će prema Turčišću, glavnom cestom Martina Pušteka i Pere Pintara kroz gospodarsku zonu, uz nogometno igrališe NK Borac, na nasip uz Trnavu te po nasipu do drvenog mosta u Dvorišću-Turčišću gdje će skrenuti desno prema centru do glavne ceste, a nakon toga desno prema Domašincu do cilja na igralištu NK Dinamo. Ove ulice bit će djelomično zatvorene do oko 10.00 sati, a promet će biti otvoren odmah po prolasku posljednjeg trkača.

Iz NK Dinamo i Općine Domašinec sve mještane pozivaju na strpljenje i razumijevanje te da za vrijeme utrke obavezno zatvore svoje ljubimce (pse i mačke) kako ne bi došlo do neželjenih nezgoda.

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.