Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Uspješno održan ‘Festival nogometa’, domaćini do medalja u U8 kategoriji

Festival nogometa u Prelogu održan u organizaciji NK Mladost Komet ovog je vikenda u dva dana natjecanja kroz šest kategorija okupio čak 119 ekipa.

Kod najmlađih šestogodišnjaka (U6) prvo je mjesto osvojila ekipa NŠ Lumen I, drugo mjesto Slaven Belupo Plavi, a treće ekipa NK Ivančica. Najboljim je igračem proglašen Luka Fegeš, najbolji je strijelac bio Rian da Costa, a golman Nikola Leskovar.

Kod sedmogodišnjaka prvo je mjesto osvojila ekipa NŠ Lumen I, drugo mjesto NŠ Sloga, a treće mjesto NK Nafta 1903 I. Najboljim je igračem proglašen Luka Stanečić, najboljim strijelcem Viktor Habek, a najboljim golmanom proglašen je Noa Posavec.

U kategoriji U8, prvo je mjesto osvojila ekipa Lumena II, drugo mjesto Lumen I, a treće mjesto ekipa domaćina, Mladosti Komet. U ovoj konkurenciji, najbolji je igrač bio Roko Komes, strijelac Antonio Pinca, a golman Matija Zrna.

U kategoriji U13 prvo je mjesto osvojila ekipa NK Sloboda Crveni iz Varaždina, drugo mjesto Varteks Narančasti, a treće mjesto Varaždin II. Najboljim je igračem proglašen Nikola Batinić, najbolji je strijelac bio Petar Kobešćak, a golman Luka Drožđek.

U kategoriji U11, prvo je mjesto osvojila ekipa Nogometne akademije Međimurje 2012., drugo mjesto NK Klenovnik, a treće mjesto ekipa NK Sloboda Škola nogometa. U ovoj konkurenciji, najbolji je igrač bio Rafael Furdi, strijelac Tin Habuš, a golman Rafael Furdi.

U kategoriji U15 prvo je mjesto osvojila ekipa NŠ Sloga Plavi, drugo mjesto Varaždin Plavi, a treće mjesto Podravac iz Virja. Najboljim je igračem proglašen Fran Ivan Marić, najbolji je strijelac bio Lovro Mikulčića, a nagrade za najbolje golmane primili su David Mikulec i Martin Štajcar.

Nagrade su najboljima predali predsjednik NK Mladost Komet Željko Sokač, član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa i predsjednik Gradskog vijeća grada Preloga Đuro Ujlaki.

Nogometni klub Mladost Komet zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji turnira.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.