Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Usmrtio biciklista i pobjegao. Policija traži pomoć građana

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas od 1 do 3.50 sati na cesti u Vinogradskoj ulici u Svetom Iliju nepoznati vozač usmrtio je 48-godišnjeg muškarca te pobjegao s mjesta nesreće, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

Kako je utvrđeno očevidom, unesrećeni muškarac najvjerojatnije je gurao bicikl uzbrdo s desne strane kolnika iz smjera Školske u smjeru Vodovodne ulice i nije bio označen reflektirajućom odjećom ili materijom. U jednom je trenutku na njega, najvjerojatnije prednjim desnim dijelom, naletjelo za sad nepoznato vozilo crvene boje te ga odbacilo na asfaltirani prilaz dvorištu. – navode iz policije.

Pješak je uslijed udara preminuo na mjestu događaja, a smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja.

Na mjesto događaja izašao je i zamjenik Općinske državne odvjetnice u Varaždinu koji je zajedno s policijskim službenicima proveo očevid te naložio obdukciju preminulog.

Vozač nepoznatog vozila je nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja, a da nije pružio pomoć stradalom, niti o događaju obavijestio policiju i hitnu pomoć.

Policijski službenici provode intenzivne mjere traganja za istim te molimo građane koji imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 192, odnosno 042/372-404.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.