STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

USKOK U MEĐIMURJU: Uhićen župan Matija Posavec

Matija Posavec, župan Međimurske županije

Rano jutros policija i USKOK krenuli su u veliku akciju u Međimurju, a među nekoliko uhićenih je i međimurski župan Matija Posavec!

Neslužbeno se doznaje kako se rado o sumnjama u počinjenje niza kaznenih djela, od zlouporaba položaja i trgovanja utjecajem do primanja mita. Uhićeno je više osoba, a istragom je obuhvaćen i saborski zastupnik Stjepan Kovač, bivši gradonačelnik Čakovca, prenosi Index.hr.

OGLASIO SE I USKOK

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji koja su u tijeku rezultat  su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PU koprivničko-križevačkom i PNUSKOK-om.

Navedene radnje provode se u odnosu na više osoba, među kojima su i službene osobe, za koje se sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju te će o tome pravodobno obavijestiti javnost.

Za sada se može potvrditi da se među osobama u odnosu na koje se provode navedene radnje nalazi i saborski zastupnik za kojeg je od Hrvatskog sabora zatraženo skidanje imuniteta.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.