Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Urušio se zid zgrade u Varaždinu: Tojica radnika pala s visine od tri metra

ilustracija_hitna_crnalista_Foto: Studio M

Trojica radnika ozlijeđena su u Varaždinu na Trgu slobode prilikom radova na rekonstrukciji stambeno-poslovne zgrade, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Nesreća se dogodila jučer oko 14:20 sati kada je za vrijeme izvođenja radova na ojačanju zida, došlo do urušavanja zida na oplatnu ploču visine od oko 3 metra, na kojoj su ne nalazila trojica radnika starosti 59, 53 i 52 godine. Oplata se pritom srušila, pri čemu su radnici ozlijeđeni.

Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a težina ozljeda za sad nije poznata.

Policijska uprava međimurska u dnevnom izvješću donosi informaciju o pronalasku počinitelja teške krađe u Trnovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Čakovec osumnjičeni su mladići starosti 20 i 24 godine s područja Općine Nedelišće. Oni su 6. rujna provalili su u obiteljsku kuću te ukrali novac, mobilni telefon i razni alat. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta vraćen je vlasnici.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.