Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ukupno 790 zaraženih, 77 više u odnosu na jučer, a 64 je ozdravilo

Ilustracija_covid-19

U Hrvatskoj je ukupno 790 zaraženih virusom Covid-19, što je u odnosu na jučer 77 više zaraženih. 

Na respiratoru je 27 osoba, jedna više od jučer, a do sada je preminulo šest ljudi. Povećan je broj izliječenih pacijenata za njih 12 i taj broj sada je 64. Učinjena je 6404 testiranja, od toga 504 u u posljednja 24 sata. Zaraženo je šest policijskih službenika

– Hrvatska je vrlo rano uvela mjere samozaštite građana u svrhu prevencije širenja bolesti. Veseli nas što najveći dio građana poštuje mjere i zato smo tu gdje jesmo, zbog toga je naša krivulja i dalje linearna. Ali apeliramo i na preostali dio pučanstva da poštuju naše mjere, da se drže uputa samozaštite jer je to najbolja način prevencije ove infekcije. Ako to bude tako, naši će rezultati i dalje biti pozitivni.kazao je ministar zdravstva Vili Beroš.

Županijski centri 112 dobili su tijekom 29. ožujka 41 dojavu o mogućem kršenju mjera samoizolacije, a dosad je primljeno ukupno 3479 dojava. Kod 928 osoba utvrđeno je kršenje samoizolacije, o čemu je obaviješten Državni inspektorat.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.