Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Ukupno 713 zaraženih, Beroš: Odgovorno ponašanje je ključ uspjeha

Ilustracija_covid-19

U Hrvatskoj je 713 osoba zaraženih virusom Covid-19, preminula je i šesta osoba, 26 ih je na respiratoru, dok su 52 osobe ozdravile, nove su informacije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Dosad je obavljeno ukupno 5.900 testiranja.

– Sadašnje stanje koje je zadovoljavajuće, rezultat je zajedničkih napora zdravstvene struke Stožera i građana. Vjerujem, ako ustrajemo na ovaj način boriti se protiv pandemije, da ćemo je proći sa što manje posljedica. Stoga, odgovorno ponašanje je ključ uspjeha u ovom trenutku, kazao je ministar.

koronavirus.hr (29.3.2020. u 14h)
koronavirus.hr (29.3.2020. u 14h)

Najavio je da se očekuje slijetanje aviona iz Šangaja koji donosi 13 tona zaštitne opreme, dok je u subotu je sletio avion iz Frankfurta s 10 tona zaštitne opreme.

– Naše obrambene pozicije u borbi protiv ove bolesti su značajno ojačane. I zdravstveni sustavi i sve sastavnice Stožera civilne zaštite imat će adekvatnu zaštitnu opremu., istaknuo je ministar Beroš..

Stožer MŽ: Osam testova je negativno, drugi nalaz prvog zaraženog je pozitivan

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.