Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Ukupno 1343 zaražene osobe, 19 mrtvih, 179 je ozdravilo

U Hrvatskoj je potvrđen 61 novi slučaj zaraze virusom COVID-19, ukupno su oboljele 1343 osobe.

Preminula je još jedna osoba, pacijent u Kliničkom bolničkom centru Split, a ukupno je do sada 19 osoba umrlo od koronavirusa. Izliječeno je 179 osoba, hospitalizirano je 359 osoba, a 36 je na respiratoru, jedna više u odnosu na jučer.

  • Nema opuštanja, nećemo se posjećivati nego ćemo pokloniti zdravlje tako da čuvamo jedni druge. Molim vas! – kazala je članica Nacionalnog stožera civilne zaštite i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba Bujević.

U Hrvatskoj je 14258 osoba je u samoizolaciji.

Stupila je na snagu odluka prema kojoj će ponovno raditi tržnice, ali pod posebnim načinom rada za vrijeme trajanja proglašenja epidemije bolesti COVID-19, kazao je voditelj Stožera I ministar unutarnjih poslova Davor Božinović. Za Međimurje to znači da će ponovno raditi tržnice u Prelogu i Čakovcu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.