Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

“Ukrajinke su neugodne, ali sve je na nama”

Nenad Šoštarić, Katarina Ježić i Ćamila Mičijević

Hrvatske rukometašice danas kreću u borbu za plasman na Europsko prvenstvo. Izabranice Nenada Šoštarića u prvom kolu kvalifikacija u riječkoj dvorani Zamet igraju protiv Ukrajine

– Ukrajina je respektabilna ekipa, ali na nama je da budemo borbeni pokretljivi i da igramo dobru obranu. Cure su kvalitetno pripremljene, dolaze iz najvećih klubova. No na nama je da budemo maksimalno pokretljivi i borbeni i da ovisno o suparnicima i njihovoj igri imamo širinu i dubinu u obrani, sve kreće iz obrane, rekao je izbornik u najavi utakmice jučer na konferenciji za medije.

Govoreći o ozbiljnosti današnjeg suparnika, hrvatski je izbornik istaknuo kako Ukrajina ima povijest rukometa i kako je i Hrvatskoj bilo dosta igračica iz Ukrajine. Izbornik je pozdravio povratak navijača na tribine, a pridružile su se i naše reprezentativke Ćamila Mičijević i kapetanica Katarina Ježić. Detalje donosimo u Zoni sporta. 

Hrvatska protiv Ukrajine igra u 17.30 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.