STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Udruga umirovljenika Dekanovec ovog tjedna prikuplja odjeću i tekstil

Josip Globar, predsjednik UU Dekanovec
Udruga umirovljenika Dekanovec ovog je tjedna u novoj akciji prikupljanja odjeće i tekstila za Humana Novu, najavio je u našem programu predsjednik udruge Josip Globar.

Svu vrstu upotrebljive odjeće i tekstila možete ostaviti ispred prostorija UU Dekanovec, zaključno s nedjeljom, 17. svibnja, u bilo koje doba dana.

Podsjetimo da vremenski ograničena nije akcija sakupljanja plastičnih čepova, koji se na isti način mogu ostaviti ispred prostorija udruge. Kroz ovu akciju Područna škola Novakovec i mještani prikupili su već više od dvije tone, ističe Globar koji je akciju pokrenuo kao učitelj, no aktivno nastavio i u mirovini u kojoj je u posljednjih godinu i pol dana.

U suradnji s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma (UOLL) u lipnju najavljuju podjelu besplatnih knjiga, a s težnjom prema ekološkom razmišljanju udruga ima u planu i podjelu platnenih vrećica.

Detaljnije o tome znat ćemo u tjednima koji slijede.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More