STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Ude pobjednik prvog izdanja Cro-Gym lige: S optimizom slijede pripreme za Europsko prvenstvo

Filip Ude / Foto: Studio M

Srebrni hrvatski olimpijac Filip Ude (GK MZ Macan) ukupni je pobjednik prvog izdanja CRO-GYM gimnastičke lige.

Čakovčanin je u 1. kolu u Osijeku bio treći, zatim slavio na svom terenu u Nedelišću, da bi jučer u Sportskom centru Lučko u završnom 3. kolu ponovno bio najbolji i uzeo ukupnu pobjedu.

Suci su njegovu vježbu na konju s hvataljkama ocijenili sa 14.800, Robert Seligman bio je drugi sa 14.700, parteraš Aurel Benović treći sa 14.600, a aktualni viceprvak svijeta i Europe na preči, Tin Srbić, četvrti s ocjenom 13.833.

U ukupnom poretku seniora iza Udea koji je skupio 75 bodova smjestio se Jakov Vlahek (52 boda), treći je Srbić sa 50 bodova, a slijede ga Seligman (24), Renato Prpić (17) i Benović (15).

“Stvarno sam sretan. Zadovoljan sam što sam uspio izdržati pritisak i dokazao da još nisam za otpis.” – kroz smijeh je izjavio Ude te dodao: “Uoči prvog kola Srbić je slovio za favorita, ali marljivim radom i kvalitetno pripremljenim i odrađenim treninzima sam uspio. Ključna je bila podrška trenera koji su vjerovali u mene i u Zagrebu sam odradio ono po što sam došao. Sada s optimizmom slijede pripreme za Europsko prvenstvo” poručio je najbolji međimurski sportaš.

Uz Udea, boje Hrvatske na smotri  Starog kontinenta branit će i: Robert Seligman, Aurel Benović, Tin Srbić i Jakov Vlahek.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More