STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

U Svetoj Mariji za Katružu prikupljeno više od dvije i pol tisuće kuna

U Svetoj Mariji akcijom Katruže za Katružu prikupljeno je 2.576,50 kuna i 10 eura.

Prva je to akcija koju u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira Međimurska zaklada solidarnosti katruža. Sredstva prikupljena prodajom zakladinih suvenira i cvijeta katruže bit će usmjerena za kupnju lijekova i potrebe liječenja bolesnih građana s područja Međimurske županije. Akciju su podržali načelnica Đurđica Slamek i zamjenik međimurskog župana Josip Grivec.

Katruže za Katružu, akcija u Svetoj Mariji, svibanj 2022

Akcija se nastavlja u subotu u Prelogu na tržnici od 8 do 11 sati, u Donjem Vidovcu ispred zgrade općine od 8 do 10:30 sati, u Murskom Središću na tržnici i Nedelišću kod turističke zajednice od 8 do 12 sati te u Belici od 7 do 10 sati. Iduće subote akcija će biti održana u Čakovcu.

Građani koji žele Zakladi donirati katruže za prodaju, učiniti to mogu predajom cvjetova na jednom od prodajnih punktova.

Sredstva za Katružu ove subote prikupljat će i društvo Hrvati Stuttgart kroz koncert Kajkavska večer – Zajedno stvaramo dječje osmijehe na kojem će nastupiti Zlatko Pejaković, Antonija Šola, Ivan Fiolić i klapa Filiae Croatiae.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.