Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U susret Božiću uz koncert Ivane i Marije Husar

Božićni koncert "U susret Božiću" - Ivana i Marija Husar, Prelog, Crkva svetog Jakoba, prosinac 2022

U prekrasnom ozračju ispunjene Crkve svetog Jakoba u Prelogu, održan je ovogodišnji tradicionalni Božićni koncert u Prelogu.

Programom pod nazivom ‘U susret Božiću’ ispunjenim tradicionalnim te modernim božićnim pjesmama predstavile su se sjajne hrvatske glazbenice Ivana i Marija Husar. Uz njih nastupile su i mlada glazbena imena među kojima se posebno istiće ime Katje Belić, porijeklom iz Preloga.

Posebno upečatljiv bio je završetak koncerta s tradicionalnom pjesmom Narodi nam se koju je s glazbenicama zapjevala i publika.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.