Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U proteklga 24 sata u Međimurju 77 novozaraženih

ilustacija_covid_koronavirus
Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 245 uzoraka, od kojih je 71 pozitivan na COVID-19. Brzim antigenskim testovima utvrđeno je šest pozitivnih, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

U protekla 24 sata oporavile su se 94 osobe pa je trenutno 645 aktivno oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 82 pacijenta, među kojima četiri na respiraciji. U protekla 24 sata primljeno je 6 pacijenata, otpuštena su 4 pacijenta.

Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 54.067 uzoraka.

U tjednu koji je pred nama u Međimurskoj županiji će se cijepiti oko 5000 osoba Pfizer cjepivom, na tri punkta. Cijepljenje će biti održano u srijedu, četvrtak i subotu.

U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 118 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a testirana su 502 uzorka. Proteklog dana preminulo je šest osoba, a trenutno je 845 oboljelih.  Na bolničkom liječenju je 171 pacijent, među kojima 21 na respiratoru.

Od početka epidemije na području Varaždinske županije evidentirana je 19.941 osoba pozitivna na COVID-19.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.