Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U prometnoj nesreći u Prelogu ozlijeđena 42-godišnja vozačica

U prometnoj nesreći koja se jučer iza 10 sati dogodila u Prelogu, na raskrižju ulica Prvomajske i Nikole Tesle, ozlijeđena 42-godišnja vozačica teretnog automobila, objavila je danas PUM.

Prometna nesreća dogodila se kada je vozač (38) automobila u raskrižju upravljajući ulicom Nikole Tesle dolaskom do raskrižja oduzeo prednost teretnom vozilu kojim je Prvomajskom ulicom upravljala 42-godišnja vozačica. Od siline udara oba vozila dobačena su na nogostup.

Teretni automobil udario je i u prednji bočni dio bicikla, kraj kojeg je na nogostupu Ulice Nikole Tesle, stajala 80-godišnja, a potom se zaustavio u dvorišnoj ogradi. Automobil vozačice također je udario spomenutu dvorišnu ogradu te u prometni znak.
 
Ozlijeđena 42-godišnja vozačica prevezena je vozilom hitne medicinske pomoći u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena liječnička pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati. Nakon kvalifikacije ozljeda slijedi i pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kaznena odgovornost  38-godišnjeg vozača osobnog automobila)., objavila je danas međimurska policija.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.