Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U prometnoj nesreći poginuo 77-godišnji vozač, oduzeo je prednost šleperu

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na raskrižju ulica Globetke, Braće Graner i Športske smrtno je strada 77-godišnji vozač, objavila je PUM nakon očevida.

Prometna nesreća dogodila se jučer nešto prije 12 sati kada je  vozač rođen 1946. godine automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Ulice braće Graner ušao u raskrižje s Ulicom  Globetka, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, zadržavajući smjer svojeg kretanja prema kolniku Športske ulice, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom te je na njega naletio šleper kojim je vozio 47-godišnji vozač. Automobil je od siline udara sletio u cestovni jarak.

U izvlačenju vozača sudjelovali su pripadnici JVP Čakovec, no unesrećeni 77-godišnjak od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.

Državna odvjetnica naložila je obdukciju tijelo preminulog vozača, a o prometnoj nesreći bit će dostavljeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog očevida prometnica je bila zatvorena za sav promet.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.