Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U Prelogu počela treća faza projekta ‘Pomozi, zaposli, usreći’

Grad Prelog s partnerima nastavlja provoditi aktivnosti u sklopu projekta Pomozi, zaposli i usreći. Treća faza projekta vrijedna je 494 tisuća kune i u potpunosti sufinancirana iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt će trajati osam mjeseci, pri čemu će kroz idućih mjeseci 10 zaposlenih žena brinuti o 65 krajnjih korisnika, socijalno potrebitih sugrađana. Prednost pri zapošljavanju u ovoj fazi imale su ranjive skupine teško zapošljivih žena, istaknula je na početnoj konferenciji voditeljica projekta Marija Igrec predstavljajući aktivnosti projekta.

Žene će korisnicima pomagati u kućanskim poslovima, higijeni, nabavci potrepština, pratnja ka liječniku …

Od prve do treće faze broj korisnika je udvostručen što pokazuje potrebu za projektom, istaknuo je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Najavio je da je u planu već i četvrta faza za koju se očekuje da će trajati čak tri godine.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.