Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Prelogu novom akcijom prikupljeno 45 doza krvi

Dobrovoljno darivanje krvi, Prelog, svibanj 2022

Akcijom dobrovoljnog darivanja krvi u četvrtak je u Prelogu prikupljeno je 45 doza krvi, a evidentiran je jedan novi darivatelj.

Odazvalo se 59 darivatelja, među kojima 47 muškaraca i 12 žena. Zahtjev za iskaznicom dobrovoljnog darivatelja krvi podnijele su tri osobe. – Akcija je protekla uredno, rekla je predjsednica Gradskog ogranka Crvenog križa Prelog Slavica Beti. I ovog puta humanost su pokazali i mladi i stariji, a među darivateljima krvi bio je i predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.