Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U ponedjeljak komemoracija i posljednji ispraćaj Damira Dominića

Damir Dominić | Foto: Grad Prelog

Komemoracija i posljednji ispraćaj prerano preminulog Damira Dominića bit će u ponedjeljak, 12. veljače.

U 57. godini života jučer je iznenada preminuo Damir Dominić iz Oporovca, poduzetnik i sportski entuzijast, dobitnik Grba Grada Preloga. Obitelj, prijatelji i kolege od njega će se oprostiti u ponedjeljak, objavio je danas Grad Prelog.

Komemoracija će biti održana u Domu kulture Grada Preloga s početkom u 13 sati, a posljednji ispraćaj bit će na groblju u Draškovcu u 15:30 sati.

Podsjetimo da je slijedom tužnog događaja odgođena svečanost proglašenja najboljih sportaša Grada Preloga za 2023. godinu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.